K tisku na tekstil spada tisk na majice, tisk na kape, dežnike, vrečke in podobno. Natisnemo vaš logotip, besedilo ali sliko po izbiri. Zaradi raznolikih potreb na trgu uporabljamo več vrst tiska. Katerega? To je odvisno od posamezne želje. 

Uporabljamo 4 različne tehnike tiska na tekstil in sicer v večini primerov se poslužujemo direktnega tiska na majice z vodnimi barvami (sitotisk), ki je najprimernejši za večje količine in se ponaša z odlično obstojnostjo pri pranju, saj se barva se vpije v tekstil in ne razpoka. Če želite večbarvni motiv priporočamo izdelavo preslikačev, katere pod pritiskom toplotno apliciramo na blago. V primeru manjših količin in različnih motivov (kot so npr. imena in številke na športnih dresih) uporablamo razrez in toplotno aplikacijo flex ali flock folij. Če želite na majici vašo fotografijo, jo preko laserskega tiskalnika natisnemo na posebno folijo in jo apliciramo na majico. 

Med drugim v naš program tiska na tekstil spadajo Majice z odštekanimi motivi! Ideje si lahko pogledate . Naj obleka karekterizira tudi vas!

Na področju tiska na tekstil nudimo:

  • Vesttisk Tisk na tekstil Sitotisk na majice in druge bombažne izdelke
  • Vesttisk Tisk na tekstil Izdelavo in aplikacije večbarvnih preslikačev
  • Vesttisk Tisk na tekstil Tisk na športne drese, športne torbe in trenirke
  • Vesttisk Tisk na tekstil Tisk delovnih oblek, kombinezonov, itd...
  • Vesttisk Tisk na tekstil Tisk fotografij in barvnih motivov s transfernimi folijami
  • Vesttisk Tisk na tekstil Tisk izvirnih motivov za posebne priložnosti (dekliščine, rojstvni dnevi, obletnice)