Cene artiklov

Cene na strani so namenjene končnim strankam. Možen je tudi nakup posameznih kosov, ki jih enostavno dodate v nakupovalno košarico. Vsako oddano naročilo v nakupovalno košarico se smatra kot povpraševanje. S tem, ko ste oddali nakup v košarico boste avtomatično oddali povpraševanje in v najkrajšem času vas bomo obvestili o roku dobave in ceni.

V primeru enkratnega nakupa v znesku nad 200,00 € neto, vam z veseljem pripravimo posebno ponudbo z dodatnim popustom. Povpraševanje nam lahko pošljete na elektronski naslov: egon.vovk@siol.net.

Cene pri unikatnih darilih so določene z zneskom, ki vključuje majico in tisk slike ali teksta na majico brez dodatnega oblikovanja. Glede na zelo različne zahteve po tisku vam pred vsakim potrjenem naročilom pošljemo ponudbo, ki jo morate za naročilo potrditi ali zavrniti. V kolikor na ponudbo ne odgovorite se smatra, da ste ponudbo zavrnili.

Vzdrževanje potiskanih izdelkov

Vsi izdelki v naši ponudbi so skrbno izbrani in predstavljajo kvaliteten vrh v svoji branži. Pri tisku unikatnih daril kot tudi lastni izdelavi unikatnih daril se uporabljajo najkvalitetnejši materiali, ki jih uporabljamo tudi za lastne potrebe.

Tekstilne artikle tiskamo v transfer tehniki pri 175° C, zato priporočamo likanje na hrbtni strani odtisa, razen če navodila na majici ne pravijo drugače. Temperatura pranja naj ne presega 40° C. Sušenje naj se vrši pri normalnih temperaturah in blaga ne izpostavljajte dolgotrajnemu direktnemu vplivu sonca. Če boste upoštevali naše nasvete, ki so tudi priloženi k artiklu, vam bo izbrani izdelek dolgo v veselje.

Keramične lončke lahko brezskrbno perete v pomivalnem stroju.

Dobava vzorcev

Dobava vzorcev se zaračuna po veljavnem ceniku.

Reklamacije

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopa od naročila. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšno zamenjavo ali vračilo kupnine. Reklamacija mora biti oddana pisno z obrazložitvijo oziroma z zapisnikom o poškodovanem blagu. Kupec lahko blago iz reklamacije vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Pošiljk z odkupnino, brez dogovora ne sprejemamo. Kupec ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun (TRR) najkasneje v 15 dneh od prejema vrnjenega blaga.

Reklamacija ne velja za blago s tiskom, če tisk ni bil naročen pri prodajalcu. V primeru, da zaloga artikla poide, prodajalec ne jamči ponovne dobave artikla.

Dostopnost spletne trgovine

Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov, za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

Pritožbe in spori

Ponudnik se bo v primeru morebitnih pritožb trudil vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožba se odda na elektronski naslov egon.vovk@siol.net. Postopek obravnave pritožbe je zaupen, ponudnik pa si bo po svojih najboljših močeh prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V kolikor morebitni spori niso rešljivi sporazumno, bo za to pristojno sodišče v Ljubljani.

Dostava

Naročeno blago hitro, varno in zanesljivo dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije, strošek dostave znaša 4,50 €. Pri enkratnem nakupu nad zneskom 100,00 € je strošek dostave po Sloveniji brezplačen. Embalaže in pakiranja ne zaračunavamo.

Vsi izdelki bodo poslani v najkrajšem možnem času. Za blago iz zaloge velja rok dobave 3 dni. V primeru, da kakšnega naročenega artikla trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Za dobavo blaga pred Božičnimi prazniki prodajalec jamči za pravočasno dobavo, če je blago naročeno pred 1. decembrom.

Splošni pogoji prodaje

V spletni trgovini nudimo možnost plačila z nakazilom na TRR: po potrjenem naročilu prejmete predračun, naročilo pa odpremimo, ko je priliv viden na našem TRR.Vse cene so v EUR, in veljajo do spremembe cen, izdelki pa so na voljo do odprodaje zalog s strani dobavitelja.

Z rednimi strankami je možen dogovor plačila računa v roku 14 dni po prevzemu blaga (dogovor velja izključno za pravne osebe). Naročeno in dobavljeno blago ostaja last podjetja Vesttisk, Vovk Eva s.p., dokler ni v celoti plačano. V primeru zamude plačila brez predhodnega opozorila obračunavamo zakonske zamudne obresti.

Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene vključujejo 22 % DDV, artikli so namenjeni končnim kupcem. Popusti se obračunavajo od neto cene. Cene ne vključujejo stroške dostave, ki jih zaračunava Pošta Slovenije.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga/vračilo kupnine

Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki so na voljo do odprodaje zalog. Dobavni rok za naročeno blago je do 3 delovne dni, v primeru da blaga trenutno ni na zalogi vas bomo o predvidenem datumu dobave in dostave obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Podjetje Vesttisk, Vovk Eva s.p. mora blago dostaviti v obljubljenem času, pridržujemo pa si pravico do podaljšanja dobavnega roka zaradi zamud pri proizvajalcu ali dobavitelju.

Skladno z določili 43.č člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) se potrošniku vrne denar nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu pogodbe. Potrošnik mora vrniti blago nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Ponudnik ni dolžno sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Odstop od pogodbe lahko pošlje potrošnik na kontaktni elektronski naslov egon.vovk@siol.net, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe/naročila, je neposreden strošek vračila blaga (strošek poštnine).

Pričetek postopka vračila pričnete z izpolnitvijo obrazca za vračilo. Za lažjo izvedbo vračila kupnine oziroma menjave blaga, naprošamo kupca, da kopijo izpolnjenega obrazca za vračilo blaga pošlje skupaj z blagom na sedež podjetja.

Kupec nima pravice vračila blaga v primerih, ko je bilo blago izdelano po natančnih navodilih naročnika.

Odveza odgovornosti

Spletna trgovina Vesttisk se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije so zgolj simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Barvni odtenki in videz izdelkov lahko odstopajo od dejanskega stanja izdelkov. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.