LASER je uporaben pri označevanju oz. graviranju vseh vrst materialov. To izkoriščamo pri oznakah na poslovna darila, osebna darila, unikatna darila, numeriranju izdelkov, izdelavi štampiljk…

LASERSKO GRAVIRANJE je posebna tehnika, kjer z laserskim žarkom odstranimo del površine z artikla z visoko temperaturo. Graviranje poteka neposredno preko računalnika, kar pomeni, da se na izdelke lahko dopiše ali doriše poljubno besedilo, obdelane slike ali črtne kode. Omogoča izvedbo finih detajlov, tudi velikosti pod 1 mm. Možno je nastavljanje moči žarka – tako s različno intenzivnostjo žarka lahko dosežemo tudi “večbarvni” efekt graviture.

Material za obdelavo je poljuben, najlepši pa so naravni materiali, kot so steklo, les, kamen, papir, plastika, pleksi steklo, guma, eloksiran aluminij in drugače zaščitene kovine.

LASERSKI IZREZ odlikuje natančnost izsekov. Pri razrezu lahko uporabimo oba dela izseka, saj rez zavzame približno 0,1 mm debeline. Z laserskim razrezom se izognemo deformacijam, ki jih povzročijo slabe ostrine rezila.

Na področju laserskega graviranja nudimo:

  • Vesttisk Lasersko graviranje Izdelavo ŠTAMPILJK z vašim logotipom
  • Vesttisk Lasersko graviranje Graviranje reklamnih tabel (maksimalne velikosti 700 x 400 mm)
  • Vesttisk Lasersko graviranje Graviranje in razrez ploščic in označb za objekte, poštne nabiralnike itd...
  • Vesttisk Lasersko graviranje Graviranje logotipov na določene končne izdelke

Cene po povpraševanju! Odvisne so od materiala, količine in velikosti graviranja.
Pošljite e-sporočilo ali izpolnite obrazec!