ŠTAMPILJKA ali ŽIG je znak organizacije ali posameznika, in se uporablja za določanje verodostojnosti ali tajnosti listin, pisem in drugih dokumentov. Gre za grafični odtis imena ali logotipa podjetja/organizacije, naslova, kraja in včasih tudi datuma. Izbirate lahko med široko paleto štampiljk svetovno priznanega proivajalca ohišij Shiny. 

shiny-logo
Prav tako lahko izbirate tudi med profesionalnimi gumicami namenjenimi ravno izdelavi štampiljk, ki omogočajo natančen odtis in imajo dolgo življensko dobo.

Shiny štampiljke so odlična izbira, ki vam zagotavlja kakovost in funkcionalnost. Znane so predvsem po svoji moderni obliki, s katero boste zagotovo zadovoljni. Vsi modeli štampiljk vsebujejo blazinico, ki jo je enostavno zamenjati. Štampiljke Shiny so na voljo v različnih oblikah, dimenzijah in barvah. Prav tako lahko izbirate tudi med različnimi barvami odtisa.

Linija žepnih štampiljk je idealna rešitev za vse, ki želite imeti štampiljko vedno pri sebi. Kljub majhni in priročni obliki (le 1/4 velikosti običajne štampiljke) vam omogoča enak odtis, kot običajna štampiljka.

Naročite lahko tudi samo gumice brez štampiljke in dodatne barvne blazinice za štampiljke Shiny.

Vesttisk

ŠTAMPILJKE

Barve odtisa:

Barve odtisa:

Barve odtisa:

Barve odtisa:

Barve odtisa:

Barve odtisa: